RIZE HOUSE


Rize House er vor økologiske serie, som kommer til at bestå af en række landbrugsbaserede produkter, med udgangspunkt i vor egen-produktion i Thailand.

I forbindelse med vort partnerskab og ejerskab i BioAsia i Thailand, har det været oplagt for os at lancere en serie med vore egne økologiske produkter, hvor hovedvægten lægges på gode, autentiske økologiske produkter til en fair og realistisk pris samt omfattende kvalitetskontrol.

Vi har selv mulighed for at kontrollere den økologiske status (samt kvaliteten generelt) hele vejen gennem processen fra markerne til det færdige produkt, idet BioAsia selv ejer jorden, hvor råvarerne dyrkes på, produktionsapparatet, pakkemaskiner osv.

På denne måde har vi mulighed for at sikre, at vore produkter til stadighed ER økologiske og korrekt dyrket efter gældende regler, samt sikre at vore produkter vil være konkurrencedygtige.

Som første eksempel på vor filosofi bag Rize House kan man i dag finde Rize House økologisk ris i mange supermarkeder til en fair pris og i en fremragende kvalitet.