ØKOLOGI


Det er vores mål at gøre økologiske fødevarer lettere tilgængelige for de europæiske forbrugere, herunder at medvirke til så vidt muligt at udligne den prisforskel der er på konventionelle og økologiske fødevarer.

I gennem de sidste 2 år har Nordic Food Partners investeret mange ressourcer i at udvikle et økologisk risprogram. Dette er nu på afsluttet, så vi i dag kan tilbyde en bred vifte af økologiske ris, og samtidig har et regelmæssigt salg af disse varer til hele Europa.

Nordic Food Partners samarbejder med nogle af verdens største producenter af økologisk ris, som aldrig går på kompromis hvad angår etik, lovgivning og fødevaresikkerhed.

Nordic Food Partners er desuden medejer af en økologisk fødevarevirksomhed i det nordlige Thailand. Det er specielt fra denne produktion at vi forventer mange nye spændende produkter i løbet af året 2012.

Vore leverandører oppebærer naturligvis de nødvendige, gældende nationale og internationale økologiske certifikater, ligesom at Nordic Food Partners A/S af de danske fødevaremyndigheder er godkendt til at håndtere og videresælge økologiske varer (EC) No. 834/2007.

Derfor kan vi naturligvis altid dokumentere produkternes autencitet og økologiske oprindelse.

I efteråret 2008 blev vi desuden KRAV-certificerede (udvidet svensk øko-mærke-ordning).